Cum cumpăr de pe acest site

Odată ce ai ajuns în boutique-ul nostru poţi alege produsele ce te încântă şi le poţi adăuga în coşul de cumpărături apăsând pe butonul „adaugă în coş” care se află în dreptul fiecărui produs. Poţi vedea toate produsele adăugate în coş dacă dai clic pe coşul din dreapta sus (butonul de lângă „Contul meu”). Poţi comanda produse şi fără să îţi faci cont, însă în cazul acesta nu vei putea lua parte la eventualele promoţii şi discount-uri acordate clienţilor fideli.

Cum adaug o recenzie

Poţi adăuga o recenzie fără să îţi faci cont. Dai clic pe produsul comandat. Sub imaginea produsului apar două butoane scrise cu albastru – Descriere şi Recenzii. Dai clic pe Recenzii şi adaugi părerea ta despre produs/produse în căsuţa ce apare mai jos. 

Despre produse

Deoarece sunt produse realizate manual, pot apărea mici imperfecţiuni iar produsele livrate pot să difere de cele prezentate pe firullinei.ro în ceea ce priveşte dimensiunea, culoarea, modelul. Fiind produse unicat cantitatea este limitată la unele modele la un singur exemplar iar la alte modele la doar câteva exemplare din fiecare model.

Livrare

Livrarea produselor se face oriunde în România prin Poşta Română sau serviciul de curierat, după cum preferă fiecare cumpărător. Titularul îşi rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienţilor. Costul transportului este suportat de către cumpărător.

  • Livrarea unui produs care este pe stoc se efectuează în 2-5 zile lucrătoare.
  • Livrarea unui produs care nu este pe stoc şi trebuie realizat la cererea cumpărătorului la comandă se efectuează în 3 – 14 zile lucrăroare.

De reţinut: Produsele realizate la comandă pot să difere ca model, formă, culoare sau dimensiune faţă de modelul original!

Plata

Plata produselor se poate face în avans sau la livrarea produselor (în sistem ramburs). Plata în avans se poate realiza prin transfer bancar. Livrarea produselor va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul Titularului.

Dreptul de returnare a produselor

Conform legii, clientul are dreptul să notifice în scris Titularul că renunţă la cumpărare fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. 

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, fără să prezinte urme de deteriorare sau uzură). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile lucrătoare de la returul produsului.