Iată noile mele creaţii handmade!

Sunt dalbe podoabe precum iarna care tocmai a sosit!

Fulgi de nea presăraţi şi stele căzătoare, uşor plutitoare le-am adunat, pe urmă le-am transformat, cu suflul creaţiei mele în dalbe podoabe de iarnă, care mai de care mai frumoase şi mai alese!

Până nu demult, perlele nu îmi atrăgeau ochii. Însă, de cînd am primit în dar, de la mama mea, o cutiuţă cu perle din sticlă şi a venit cu ideea de a decora cu ele dalbe podoabe de iarnă, le găsesc frumoase şi chiar m-au cucerit!

Noua gamă de bijuterii create manual, este reprezentată de un contrastant melanj între firele de macrame alese şi perlele ce le decorează, ambele făcând parte din acelaşi registru de culoare, dar şi între stilurile în care se încadrează. Pentru unele dintre bijuterii am apelat şi la alte accesorii care să evidenţieze un stil vintage în antiteză cu cel modern. În acest fel, noile modele de bijuterii dantelate, decorate, înfrumuseţate, ni se arată ca nişte podoabe deosebit de frumoase!

Cremul este una dintre nuanţele pe care le prefer, după cum reiese din creaţiilor mele. Caldă şi luminoasă, cremul este o nuanţă a nobleţei, opusă  extravaganţei, ce conferă eleganţă şi bun gust, este uşor de asortat cu nuanţele contrast şi e, după părerea mea, culoarea reprezentativă pentru bijuteriile vintage. Firul mat în nuanţa alb-gălbui iese din stilul amintit, pe măsură ce i-am aplicat decoruri de perle din sticlă şi împreună pătrund uşor în trendul clasic glamour, elegant şi strălucitor. Cremul este culoarea potrivită pentru felul în care văd eu iarna, prin prisma podoabelor care se încadrează în anotimpul preferat mie. 

Ai timp să alegi daruri deosebite celor dragi ţie, din Dalbe Podoabe Lina!

Noua gamă de podoabe Lina va fi lansată începând cu decembrie, luna cadourilor iar podoabele pot fi comandate din Boutique