Curentul Handmade
Handmade e magic prin aceea că îţi permite să gândeşti frumos, te ajută să îţi vezi ideile şi să le transformi, graţie imaginaţiei interioare şi mâinilor ce muncesc de zor, în ceva măreţ şi frumos. De asemenea, îţi oferă libertatea să te joci din nou, chiar adult fiind, deoarece joaca nu este doar pentru copii. Se ştie că cine continuă să se joace, trăieşte mai mult iar viaţa îi este plină de bucurie şi lipsită de griji.

Îţi dă posibilitatea să te cunoşti deoarece atunci când creezi pătrunzi în interiorul tău. De asemenea, handmade îţi oferă oportunitatea să descoperi latura creativă din lăuntrul tău, acel tărâm fermecat cu bogăţii din zestrea nativă ce aşteaptă să fie exprimată în mod natural. Asta este ceea ce am descoperit eu, o lume fermecată în care nu există timp, decât creaţie infinită, în care liniştea dăinuie necontenit iar împlinirea îmi cuprinde sufletul de bucurie.

Magia handmade constă în frumuseţea creaţiilor însufleţite, pline de culoare, precum e sufletul celui/celei care le-a creat. Acestea sunt încărcate cu emoţie pe care apoi o transmit. Indiferent de ramura pe care o alegi, tot ceea ce creezi este unic şi realizat în mod direct de tine.

Personal nu am văzut creaţii handmade decât măreţe şi minunate şi nu ştiu să fie handmade altfel decât magic!

Care e părerea ta despre curentul Handmade?

Poate ți-ar plăcea să citești și următorul articol:

http://firullinei.ro/creatiile-handmade-imi-coloreaza-viata/

Comment, like and share!