Mărţişor înseamnă Martie şi Soare, adică elementele prin care se anunţă Primăvara! 

Pentru sărbătoarea Mărţişorului din acest an am creat Mărţibroşa!

În ultimii 2 ani mi-am propus să nu mai las uitării mărţişorul prin vreun sertar, cum făceam înainte, ci să îl port şi după luna martie. Aşa am creat Mărţibroşa Lina! Este un accesoriu UNICAT, creat din fire naturale şi înfrumuseţat cu discrete mărgele din sticlă, pe care îl port cu bucurie ca mărţişor pe perioada primăverii, iar pe urmă ca broşă,  potrivindu-se perfect la oricare dintre ţinutele mele.

Pregătiri de Mărţişor

Pregătiri de Mărţişor

Anul acesta am creat o colecţie de astfel de Mărţişoare şi pentru tine!

Mărţibroşe Lina

Mărţişor -ul simbolizează împletirea frigului cu căldura, trecerea de la întuneric la lumină, de la amorţire la viaţă, într-un cuvânt sosirea Primăverii.

Poetul George Coşbuc spunea că „menirea purtării Mărţişor -ului e aceea de a te apropia de Soare, ca să ţi-l faci prieten, iar el să te înfrumuseţeze”, făcându-ţi chipul asemănător în strălucire cu al lui.

Odată cu venirea Primăverii, Soarele începe să aibă tot mai mare putere şi radianţă. El este cel care ne întăreşte, ne înfrumuseţează, ne dă vitalitate, strălucire în suflet şi culoare frumoasă pielii. Personal ador să fiu scăldată de razele Soarelui şi Primăvara îl întâmpin cu un mărţişor. Purtând acest mărţişor, îmi simte apropierea, oferindu-mi prilejul de a mă adapta treptat şi uşor cu căldura lui, ca vara, când e intens în strălucirea-i, să-l simt blând pe piele.

mărţişor unicat handmade 

Simbolul Primăverii în creaţiile Lina este reprezentat de mărţibroşe unicat, special create ca tu să fii parte din Primăvară! După luna martie, şnurul poate fi agăţat în creanga unui copac, care se spune, îţi va aduce prosperitate. Mărţibroşa Lina îşi găseşte utilitatea şi după această lună, devenind un frumos accesoriu, mereu în rezonanţă cu feminitatea ta!

Mărţişoare Lina

Colecţia de Mărţibroşe Lina este disponibilă într-o serie limitată

  • Create din fire naturale de cea mai bună calitate 
  • Exclusiv Handmade
  • Design Unicat
  • Are dublă utilitate, fiind un frumos accesoriu, pe care îl poţi asorta ţinutelor tale
  • Mărţibroşa este prezentată pe o etichetă reprezentativă de mărţişor şi împachetată într-un săculeţ din pânză, fiind pregătită pentru a fi oferită cadou
  • Beneficiezi de livrare gratuită prin Poşta Română, dacă comanzi în valoare de minim 100 lei în perioada 23 – 26 februarie.

 

Vizitează colecţia de Mărţibroşe din Boutique iar apoi lasă-mi un comentariu cu modelul pe care tu îl preferi din cele pe care le-am creat!