Rândurile, pe care le aştern pe foaia albă cu stiloul, alcătuiesc o poveste din firul Linei.

În copilărie eram captată de poveşti rostite cu blândeţe. (…) „Îmi spuneţi o poveste ca să adorm, doamna educatoare?” Îi eram prea dragă ca să nu-mi facă pe plac. Se aşeza pe scaun, lângă pătuţul meu şi îi auzeam glasul blând ce îmi şoptea rânduri de poveste, care mă transpuneau în somnul dulce de copil. Aşa dormeam eu, pe când mergeam la căminul de copii, din satul în care am copilărit. Seara, îi ceream mamei mele să ne spună o poveste, mie şi celor doi fraţi ai mei, ca să dormim pufos. Îmi plăcea să-i aud, înainte de culcare, glasul dulce mângâietor, ce ne adormea frumos. Odată cu şcoala, îmi citeam singură poveşti, iar în joaca cu alţi copii mai mici ca mine, interpretam rolul de educatoare, citindu-le cu glas tare, rânduri de poveste.

Au trecut anii, iar acum scriu o poveste din firul Linei. Acesta este blogul meu, e locul în care îmi transcriu gândurile, deja aşternute cu stiloul pe albe foi şi graiul interior. Blogul adună pe lângă noutăţi despre creaţiile mele handmade şi rânduri despre stilul meu de viaţă.

 Metaforic vorbind,  firul Linei este viaţa pe care am ales să o trăiesc ca pe o poveste, a cărui personaj e definit prin creativitate, intuiţie şi simţ artistic. Sunt o fiinţă născută în luna lui mai, când natura îşi recapătă vitalitatea, câmpul e plin cu flori iar aerul e intens parfumat de mireasma lor. Sunt o femeie pasională, principială, visătoare, multitalentată, precum arată semnătura mea de naştere, adică suma cifrelor din data naşterii mele. (Dacă doreşti să afli semnătura ta de naştere alcătuită din calităţile şi minusurile ce te definesc şi cum să le foloseşti în viaţă, găseşti detalii în cartea autorilor Johanna Paungger şi Thomas Poppe intitulată The Code ori  pe acest link: http://www.birthdaycode.com/#home), ce cuprinde informaţii după care personal mă ghidez.

Mişcarea în aer curat, drumeţiile montane pe jos sau cu bicicleta, snowboardingul, călătoriile la Marea Neagră, arta, cântecul, naturaleţea, grădinăritul, dulciurile de casă făcute de mine, rochiile de vară, creaţiile handmade sunt doar câteva dintre plăcerile mele, iar Soarele, Natura, Simplitatea, Libertatea şi tot ce e Frumos, le ador. De curând, am descoperit plăcerea de a scrie despre frumos.

Am ales să trăiesc responsabil, conştientă de experienţele şi situaţiile cu care mă intersectez în viaţă şi să mă bucur de fiecare clipă mereu.
Intuiţia este călăuza paşilor mei şi mă ghidează să aleg simplitatea, ce se reflectă de la stilul meu de viaţă,  felul în care mă îmbrac ori ce mănânc, până la deciziile pe care le iau şi în acţiunile mele. Pentru mine, în momentul de faţă, libertatea, pe care am câştigat-o alegând viaţa simplă de la sat, este în prim plan, dar nu exclud escapadele mondene care îmi oferă plăcute momente de socializare cu prietenii şi alţi semeni dragi.