Spunea odată Toamna: „Nici una dintre voi nu mă întrece în frumuseţe, nici în bogăţie

[…]. Nu vedeţi că peste tot, pe unde trec, pământul îmi dăruieşte rodul? […]”. Cu toţii, cred, că am citit aceste rânduri, care pentru mine, la vremea aceea, compuneau alături de frumoasa ilustraţie, o poveste fascinantă, pe care o recitesc şi azi cu mare plăcere!

E toamnă deja! Curg rânduri de poveste, în care toamna îşi arată iar expresiile ei! Toamna se descrie atât colorată, cât şi gri, atât caldă, cât şi rece; toamna este senină dar şi întunecată, aduce vuiet  şi foşnet, ce se sting în momente de linişte preţioasă; toamna se arată în lumini blânde, dar şi umbre, ceţuri şi nori grei; toamna e plină cu podoabe, belşug şi abundenţă, dar, uneori pătrunde în ea un gol de mohorâre, tristeţe, agonie. Descrie un contrast prezent în noi toţi, de care suntem mai mult sau mai puţin conştienţi. Se aseamănă cu stările din noi, nu-i aşa? Toamna ne potoleşte avântul pentru acţiune, dăruit de primăvară şi menţinut pe cuprinsul întregii veri, şi totodată ne pregăteşte pentru liniştea, cugetarea, reflectarea, anotimpului alb. Iată cum îşi exprimă toamna povestea ei! Iată cum simt eu toamna şi expresiile ei!

 Odată cu schimbarea la faţă a naturii, mă mişc şi eu în ritmul ei, şi vă aduc pe lângă aceste rânduri de poveste, podoabe ce vor să evidenţieze minunatul colorit al  ei, în prim plan încadrând nuanţele de toamnă, aşa cum ni se arată, deja.

Toamna şi expresiile ei 

  Podoabele Lina, dantelate în culori calde precum galbel ocru ori cărămiziu, alături de cele intense arămii ori purpură regal, reprezintă noua colecţie de creaţii, ce înfrumuseţează pe zâna cea bogată, Toamna, într-un autumnal pastel!

Vizitează „Colecţia Podoabe Radiante/Fiesta” din secţiunea Boutique, cu cele mai noi creaţii în culori de toamnă!

Poate ți-ar plăcea să citești și următorul articol: http://firullinei.ro/dalbe-podoabe/